دانلود تحقیق روش تهيه و استفاده از محيط كشت
هنگام تهيه و استفاده از محيط كشت بايد به نكات زير توجه شود :
1- تمام محيط هاي كشت بايد واجد مواد غذايي لازم براي ميكرو گانيسم باشند .
2- رطوبت موجود در محيط هاي كشت در حد مفيد و لازم براي ميكرو گانيسم باشد .
3- PH محيط بايد در حد معين باشد براي باكتريوژي PH=7.5 و براي كپكها PH=5.4 است .
4- مواد شيميايي كه به عنوان غذا براي ميكرو گانيسم در نظر گرفته مي شود .
5- چون بعضي از تركيبات موجود در تركيبات موجود محيط كشت اثر نامطلوب بر روي يكديگر دارند ، بهتر است اين مواد جداگانه تهيه گردند به عنوان ، هيد راتهاي كربن را جداگانه تهيه و در حين آزمايش با ساير مواد تشكيل دهنده محيط كشت مخلوط نمود .
6- اگر از محيط جامد (حاوي آگاز ) استفاده مي كنيد بهتر است از ذوب مجدد محيط كشت خودداري شود چرا كه در مواردي از بين رفتن فاكتور هاي رشد مي گردد .
7- تمام محيط هاي كشت بايد نامگذاري شده ، تاريخ تهيه ، نوع ميكروارگانيسم كشت داده شده ، نام شخص آزمايش كننده بر روي محيط كشت نوشته شود .